Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Bedrijfsfeest in de omgeving van Deventer

Bedrijfsfeest in de omgeving van Deventer - Witkamp Laren


Bedrijfsfeest in de omgeving van Deventer is natuurlijk mogelijk bij Witkamp in Laren. Deventer ligt slechts 14 kilometer van Laren. Witkamp Laren is makkelijk te bereiken vanaf Deventer. Witkamp Laren is reeds jarenlang specialist op het gebied van en bedrijfsfeest in de regio.

Voor kleine personeelsfeesten of een bedrijfsfeest hebben we bijvoorbeeld de volgende thema feesten : Beachparty feest, Piratenavond, Après-ski-avond, Bruisende Spellenshow, Dutch Entertainment Party, Levend Ganzenbord en Casino-avond.

Voor grotere gezelschappen vanaf 100 personen hebben we bijvoorbeeld de volgende themafeesten :Crazy Piano Party, Rock en Roll-avond met live-band, Smartlappen-avond met artiest of band of dj, en Seventies-Eighties dansfeest.

Maar ook kunt u bij ons terug met elk thema die u wilt. Wij werken het Bedrijfsfeest dan uit op professionele wijze uit. Niks is ons tegek en alles is mogelijk. Onze diverse zalen lenen zich goed voor elk gewenst bedrijfsfeest. Ook geniet onze keuken goede faam en zal het u op cullinairgebied ook aan niks ontbreken. Ook kunnen we indiengewenst het warm en koud buffet aanpassen aan het thema van het feest. Bedrijfsfeest bij Witkamp in Laren zijn niet te evenaren.

Bedrijfsfeest - bedrijfsfeest Witkamp ligt in de omgeving van de volgende plaatsen :Lochem, harfsen, almen, gorssel, warnsveld, barchem, exel, eefde, epse, deventer, terwolde, twello, voorst, wilp, brummen, zutphen, borculo, ruurlo, vorden, heeten, wilp, diepenheim, bentelo, geesteren, hengelo, gelselaar, markelo, goor, hof van twente, bronckhorst, holten, rijssen, bathmen, doetinchem, groenlo, gelderland, overijssel, achterhoek, salland, liemers, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo, Doetinchem, Groenlo.

info deventer: Prominente Hanzestad Ontstaan uit de samenwerking tussen Noord-Duitse kooplieden groeide het Hanzeverbond in de 14e en 15e eeuw uit tot een economische machtsfactor waarmee terdege rekening moest worden gehouden. Tijdens de bloeiperiode waren ruim tweehonderd steden lid van dit handelsverbond rondom de Noord- en Oostzee met verbindingen tot in Spanje, Portugal en Italië. De handelsstroom bestond uit artikelen als zout, granen, hout, bier, wijn, laken, bijenwas en pelzen. De zee en rivieren vormden de belangrijkste schakel in het vervoer. Dit mede dankzij de ontwikkeling van de kogge, tot de 15e eeuw het belangrijkste handelsschip. Deventer speelde een prominente rol binnen de Hanze.

Jaarlijks werden er maar liefs zes jaarmarkten georganiseerd, die elk meerdere dagen duurden. Kooplieden uit heel Europa kwamen dan richting IJsselstad hetgeen met name in de 14e en 15e eeuw leidde tot een flinke toename van de welvaart. Het was ook de periode waarin koopmanshuizen werden gebouwd met de bekende Hanzegevels, naar voorbeeld van de belangrijkste (Duitse) Hanzestad, Lübeck. Deze gevels zijn te herkennen aan de zogeheten pinakels, torentjes, die een kwartslag gedraaid op de gevels staan. In de stad vindt u dan ook tal van gerestaureerde gevelstenen die vertellen over de historie van de diverse gebouwen en hun inwoners.

Op één van de gevelstenen in het monumentale handelshart van de stad, het Bergkwartier, wordt heden en verleden uitgebeeld. Sint Nicolaas als schutspatroon van de Deventer zeelieden, die o.a. stokvis uit het Noorse Bergen vervoerden, en de geldbuidel van mevrouw Klompé die geschonken werd ter restauratie van het Bergkwartier. De steen is te zien in de buurt van de voormalige Sint Nicolaaskerk, nu Bergkerk geheten. vvv kantoor, brink 5 , Deventer