Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Bedrijfsfeest in de omgeving van Rijssen

Bedrijfsfeest in de omgeving van Rijssen - Witkamp Laren


Bedrijfsfeest in de omgeving van Rijssen is natuurlijk mogelijk bij Witkamp in Laren. Rijssen ligt slechts 22 kilometer van Laren. Witkamp Laren is makkelijk te bereiken vanaf Rijssen. Witkamp Laren is reeds jarenlang specialist op het gebied van en bedrijfsfeest in de regio.

Voor kleine personeelsfeesten of een bedrijfsfeest hebben we bijvoorbeeld de volgende thema feesten: Beachparty feest, Piratenavond, Après-ski-avond, Bruisende Spellenshow, Dutch Entertainment Party, Levend Ganzenbord en Casino-avond.

Voor grotere gezelschappen vanaf 100 personen hebben we bijvoorbeeld de volgende themafeesten: Crazy Piano Party, Rock en Roll-avond met live-band, Smartlappen-avond met artiest of band of dj, en Seventies-Eighties dansfeest.

Maar ook kunt u bij ons terug met elk thema die u wilt. Wij werken het Bedrijfsfeest dan uit op professionele wijze uit. Niks is ons tegek en alles is mogelijk. Onze diverse zalen lenen zich goed voor elk gewenst bedrijfsfeest. Ook geniet onze keuken goede faam en zal het u op cullinairgebied ook aan niks ontbreken. Ook kunnen we indiengewenst het warm en koud buffet aanpassen aan het thema van het feest. Bedrijfsfeest bij Witkamp in Laren zijn niet te evenaren.

Bedrijfsfeest - bedrijfsfeest Witkamp ligt in de omgeving van de volgende plaatsen: Lochem, Rijssen, Holten, Markelo, Enter.

Adres:
Boomkamp 18
7461 AX Rijssen