Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Bedrijfsfeest, Personeelsfeest in de omgeving van zutphen

Bedrijfsfeest, Personeelsfeest in de omgeving van zutphen

Voor een geweldig geslaagt bedrijfsfeest in de omgeving van Zutphen moet je zeker bij Witkamp in Laren zijn. Zutphen ligt ca 12 kilometer van laren. Witkamp Laren is een bedrijf met ongekende mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfeesten. Alle vele bedrijven uit de omgeving van Zutphen hebben hun bedrijfsfeest bij Witkamp met succes gevierd. Witkamp Laren beschikt over 5 verschillende zalen met elk hun eigen stijl en zijn allemaal zeer geschikt om een bedrijfsfeest in te vieren.

De Balustrade zaal van Witkamp beschikt over een groot podium waarop al bijna alle artiesten van nederlands hebben opgetreden. 

Voor kleine personeelsfeesten of bedrijfsfeesten hebben we bijvoorbeeld de volgende thema feesten : Beachparty feest, Piratenavond, Après-ski-avond, Bruisende Spellenshow, Dutch Entertainment Party, Levend Ganzenbord en Casino-avond. Voor grotere gezelschappen vanaf 100 personen hebben we bijvoorbeeld de volgende themafeesten: Crazy Piano Party, Rock en Roll-avond met live-band, Smartlappen-avond met artiest of band of dj, en Seventies-Eighties dansfeest.

Maar ook kunt u bij ons terug met elk thema die u wilt. Wij werken het thema feest dan uit op professionele wijze uit. Niks is ons tegek en alles is mogelijk. Onze diverse zalen lenen zich goed voor elk gewenst themafeest.
Tevens beschikken we over een erg goede keuken en onze koks zullen u tijdens het bedrijfsfeest culinair goed verwennen. Een bedrijfsfeest bij Witkamp in Laren is niet te evenaren.
Tevens kunnen wij het vervoer van uw gasten van Zutphen naar Witkamp voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Uw gasten zullen dan vervoert worden in luxe touringcars naar het themafeest

informatie Zutphen:
Iedereen die de stad Zutphen vanuit het westen nadert raakt onder de indruk van haar fraaie ligging aan het water.verre uit tot een bezoek. Iets, wat dan ook jaarlijks door honderdduizenden wordt gedaan. Zutphen was ook in vroeger eeuwen al bijzonder in trek als woon- en verblijfplaats. Zutphen heeft sedert 1190 stadsrechten. Regelmatig terugkerende evenementen en de weekmarkt zorgden ook toen al voor een grote stroom bezoekers. Nu heeft Zutphen, ondanks haar relatief geringe inwoneraantal (circa 46.000 inwoners), een grote verzorgende functie voor de Achterhoek en een deel van de Veluwe. Rondom het oude centrum zijn de oude vestingwerken op tal van plaatsen nog tastbaar aanwezig.

De rivier de IJssel en de imposante koopmanshuizen aan de kade nodigen van verre uit tot een bezoek. Iets, wat dan ook jaarlijks door honderdduizenden wordt gedaan. Zutphen was ook in vroeger eeuwen al bijzonder in trek als woon- en verblijfplaats. Zutphen heeft sedert 1190 stadsrechten. Regelmatig terugkerende evenementen en de weekmarkt zorgden ook toen al voor een grote stroom bezoekers. Nu heeft Zutphen, ondanks haar relatief geringe inwoneraantal (circa 46.000 inwoners), een grote verzorgende functie voor de Achterhoek en een deel van de Veluwe. Rondom het oude centrum zijn de oude vestingwerken op tal van plaatsen nog tastbaar aanwezig. Voor meer informatie over bedrijfsfeesten of personeelsfeesten kunt u ook informeren bij de vvv.

Die vind u op adres:
Stationsplein 39
7201MH Zutphen
Tel:0575-517928

Themafeest, Thema feest, Themafeesten, feesten