Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Bruiloften, Trouwen Bathmen

Bruiloften, Trouwen Bathmen


Witkamp Laren een schitterende Locatie voor het vieren van een bruiloft. Bathmen ligt slechts op 9 kilometer afstand van Witkamp Laren. Witkamp heeft reeds 98 jaar ervaring in het verzorgen van bruiloften. 5 verschillende zalen met elk hun eigen stijl. Zo kunt u uw bruiloft vieren op veel verschillende manieren en stijlen. Om van uw bruiloft een geweldig succes te maken adviseren wij en graag op het gebied van muziek, live bands, dj's, eten en drinken.

Witkamp Laren beschikt over een zeer goede keuken die veel aanzien geniet in Bathmen en omstreken. Voor uw bruiloft kunt u dan ook bij Witkamp terecht voor uw receptie, diner, en avond bruiloft. Bruiloft vieren bij Witkamp in Laren is niet te evenaren.

Witkamp ligt in de omgeving van de volgende plaatsen: Lochem, epse, deventer, terwolde, twello, voorst, heeten, wilp, holten,bathmen, gelderland, overijssel, Apeldoorn, Deventer.

Wilt u meer informatie over trouwen bij witkamp kunt u contact opnemen met ons of informeren bij de vvv in Bathmen. Het adres is:

De Hoge Moat
Braakmansteeg 6
7437 PV Bathmen
tel. 0570 - 54 11 00

Trouwen, bruiloften, diners, receptie, huwelijk, feest in Bathmen