Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Bruiloften, Trouwen Deventer

Bruiloften, Trouwen Deventer

Witkamp Laren een schitterende Locatie voor het vieren van een bruiloft. Deventer ligt slechts op 9 kilometer afstand van Witkamp Laren. Witkamp heeft reeds 98 jaar ervaring in het verzorgen van bruiloften. 5 verschillende zalen met elk hun eigen stijl. Zo kunt u uw bruiloft vieren op veel verschillende manieren en stijlen. Om van uw bruiloft een geweldig succes te maken adviseren wij en graag op het gebied van muziek, live bands, dj's, eten en drinken.

Witkamp Laren beschikt over een zeer goede keuken die veel aanzien geniet in Deventer en omstreken. Voor uw bruiloft kunt u dan ook bij Witkamp terecht voor uw receptie, diner, en avond bruiloft. Bruiloft vieren bij Witkamp in Laren is niet te evenaren.

Witkamp ligt in de omgeving van de volgende plaatsen: Lochem, almen, gorssel, warnsveld, barchem, exel, eefde, epse, deventer, terwolde, twello, voorst, heeten, wilp, holten, rijssen, bathmen, doetinchem, groenlo, gelderland, , Apeldoorn, Deventer.

Wilt u meer informatie over trouwen bij Witkamp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u informatie krijgen bij de VVV in Deventer. Die zijn gevestigt op het volgende Adres:

GroteKerkhof 4
7411 KT Deventer
Postbus 5000
7400GC Deventer
Tel: 0570 - 693911
Fax: 0570 - 693337

Informatie over de Hanzestad Deventer:
Een stad aan een rivier heeft iets levendigs, iets frivools, en meestal ook iets Bourgondisch: het leven is er goed! Alsof het stromende water elke dag opnieuw de stad voorziet van een vers levenselixer. Dat verklaart misschien de vitaliteit van Deventer: een levendige stad met een monumentale sfeer, waar het goed verblijven is, met bovendien een prachtige omgeving. Het landschap in de omgeving is in zijn ontstaan ook in belangrijke mate bepaald door de rivier de IJssel. Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Okkenbroek en Bathmen hebben u veel te bieden en heten u dan ook welkom in deze Gastvrije Hanzestad aan de IJssel.

Gastvrij is Deventer al eeuwen. De stad is één van de oudste steden van Nederland. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat het oudste stenen woonhuis in Deventer staat (in de Sandrasteeg). Deventer is een prominente Hanzestad. Tijdens de middeleeuwen kwamen er kooplieden uit geheel Europa, om deel te nemen aan de jaarmarkten. In deze periode is de huidige binnenstad ontstaan. Er zijn dan ook nog tal van monumenten die herinneren aan de Hanze (bijvoorbeeld het prachtige pand ‘De Drie Haringen’ aan de Brink).

Trouwen, bruiloften, diners, receptie, huwelijk, feest in Deventer
Deventer begint in De Waag. De beste manier om de stad en haar omgeving te leren kennen, is via een bezoek aan de Waag. In dit monumentale gebouw aan de Brink zijn het Historisch Museum Deventer én de VVV Deventer gevestigd.

Op de begane grond vindt u alle informatie over Deventer. U kunt er terecht voor verschillende wandelingen door de historische binnenstad van Deventer en uiteraard ook voor alle verdere informatie: waar zijn leuke winkeltjes, waar kunt u lekker eten, welke hotels zijn er, wanneer zijn er bijzondere evenementen? Wilt u wandelen of fietsen in Salland, dan is ook hier uw startpunt! Het Historisch Museum Deventer biedt u op de eerste en tweede verdieping van De Waag een permanente tentoonstelling over de rijke geschiedenis van Deventer. Voor wie Deventer goed wil leren kennen: combineer een bezoek aan het Historisch Museum Deventer met één van de stadswandelingen!

Trouwen, bruiloften, diners, receptie, huwelijk, feest in Deventer