Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Catering in Deventer Overijssel

Catering in Deventer Overijssel

Catering Witkamp heeft al bijna 100 jaar ervaring in het verzorgen van feesten en partijen.

Er is een bekend gezegde: gemak dient de mens. Als dit een gezegde is dat bij u past, bent u bij ons aan het goede adres.

Catering Witkamp verzorgt voor diverse organisaties en kantoren in Deventer de lunch, diners en buffetten. dit kan besteld worden met behulp van onze efficiënte internet- bestelmethode. U kunt via uw computer gerechten van onze menukaart makkelijk en snel bestellen. Ook kunt u aangeven hoe laat u de bestelde producten graag bezorgd zou willen hebben.

De reacties van onze klanten over catering Deventer zijn positief, ze zijn tevreden over onze kwaliteit, flexibiliteit en goede service. Door deze kwaliteit, flexibiliteit en goede service zijn wij te onderscheiden van andere cateringbedrijven.
Ook verzorgen wij de catering van personeelsfeesten of andere feestelijke aangelegenhedenin Deventer. In overleg is veel mogelijk. Wij spreken graag uw specifieke wensen met u door.

Plaats uw bestelling online...
Sinds kort kunt u bij catering Deventer ook uw bestelling online bestellen en afrekenen. Wij zullen dan op de door u zelf ingevulde datum en tijd uw bestelling keurig bezorgen. U kunt bij ons online bestellen:
Hapjes, Bittergarnituur, Salades, Broodjes, Buffetten, Stamppotten, mobiele bars fusten bier enz.
Kom snel een kijkje nemen op onze website van Catering in Deventer

Wilt u meer informatie over Catering in Deventer kunt u ons mailen of bellen. Ook kunt u voor meer informatie over Catering Witkamp naar de vvv in Deventer

Adres:
Pikeursbaan 6
7411 GV Deventer
Catering Deventer

Catering - Deventer - Catering - Deventer - Catering - Deventer - Catering - Deventer