Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Catering Gorssel

Catering Gorssel

Catering Witkamp uw cateraar voor catering Gorssel en omgeving...
In Laren wordt al jarenlang veel gebruik gemaakt van de ruime en gevarieerde cateringmogelijkheden van het plaatselijke horecabedrijf Catering Witkamp. Inmiddels weten velen van buiten Laren ook de weg naar Catering Witkamp te vinden. Inwoners van de oude gemeente Gorssel zijn eveneens vertrouwde cateringgasten geworden Sinds de samenvoeging van Gorssel en Lochem heeft de naam Witkamp ook in de voormalige gemeente steeds meer naam gekregen op het gebied van catering. . Zeker in Gorssel is Catering Witkamp nu populair voor het verzorgen van feesten en partijen aan huis. Ook bezorgen wij al uw : Salades, Broodjes, Buffetten en dranken in Gorssel aan huis. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden van Catering Witkamp in Gorssel.

Online bestellen bij Catering Gorssel...
Sinds kort kunt u voor kleine feestjes en partijen ook ook hapjes, bitterganituur, broodjes, buffetten en stamppotten online bestellen bij Catering Gorssel . Kijk snel op de website voor de mogelijkheden.

Wilt u meer infomatie over Catering Witkamp in Gorssel? Stuur ons dan een Mailtje of wendt u tot de vvv in Gorssel adres:

Molenweg 53-55
7213XD Gorssel