Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Catering Harfsen

Catering Harfsen

Catering Witkamp maakt het u wel erg gemakkelijk in Harfsen...
U wilt uw feest dolgraag thuis houden, of u hebt een andere mooie locatie op het oog, maar u hebt geen zin in geregel, gesjouw met kratten en uren in de keuken doorbrengen? Dan is het inhuren van Catering Witkamp als cateraar een ideale mogelijkheid voor u in Hafsen. Naast enkel het leveren van spijzen en drank kunnen wij ook de volledige verzorging van uw feest op ons nemen, zodat u nergens omkijken meer naar hebt! Catering Witkamp de cateraar voorHarfsen en omgeving...
Klik hier of op het Logo om de site binnen te gaan.

Online bestellen bij Catering Harfsen...
Sinds kort kunt u voor kleine feestjes en partijen ook ook hapjes, bitterganituur, broodjes, buffetten en stamppotten online bestellen bij Catering Harfsen . Kijk snel op de website voor de mogelijkheden.

Meer informatie over Hafsen
Bron: Harfsen.nl
Welkom in Harfsen...

Harfsen: een gezellig plaatsje aan de weg van Deventer naar Lochem. Midden in de mooie Achterhoekse natuur en daarom een prima plaats om bijvoorbeeld een ontspannen vakantie te houden. Campings naar keuze, mooie fietsroutes, wandelpaden en geweldige mogelijkheden om te skeeleren.

Meer...

Maar Harfsen biedt meer. Jaarlijks wordt er een aantal landelijke evenementen georganiseerd. Een voorbeeld daarvan is Wheels in Nature, één van de grootste skate- en skeelermanifestaties in Nederland, dat jaarlijks in Harfsen wordt gehouden in het Hemelvaartweekend. Een overzicht van dit en vele andere evenementen vindt u op de agenda.
Actief verenigingsleven
Harfsen, met zijn ruim 1500 inwoners, heeft een zeer actief verenigingsleven. Het dorp telt er een kleine 40, breed variërend van bijvoorbeeld sport tot belangenbehartiging en van toneel tot muziek. Een aantal van hen heeft eigen pagina's op deze site.
Gouden combinatie
Maar ook een bezoekje aan één van de Harfsense ondernemers kan zeer de moeite waard zijn. Veelal mensen die grote deskundigheid koppelen aan de vaak zeer verhelderende Achterhoekse nuchterheid: een gouden combinatie waarmee ze slechts weinig uitdagingen uit de weg hoeven gaan.

Catering Harfsen - Catering Harsen - Catering - Harfen