Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Catering Holten

Catering Holten

Catering Holten maakt het u wel erg gemakkelijk...
U wilt uw feest dolgraag thuis houden, of u hebt een andere mooie locatie op het oog, maar u hebt geen zin in geregel, gesjouw met kratten en uren in de keuken doorbrengen? Dan is het inhuren van Catering Holten als cateraar een ideale mogelijkheid voor u. Naast enkel het leveren van spijzen en drank kunnen wij ook de volledige verzorging van uw feest op ons nemen, zodat u nergens omkijken meer naar hebt! Catering Holten de cateraar voor Holten en omgeving...

Online bestellen bij Catering Holten...
Sinds kort kunt u voor kleine feestjes en partijen ook ook hapjes, bitterganituur, broodjes, buffetten en stamppotten online bestellen bij Catering Holten . Kijk snel op de website voor de mogelijkheden.

Meer informatie over holten door catering Holten.
Bron: VVV Holten

Welkom bij Catering Holten info site Holten
Holten en de Holterberg zijn het hele jaar door absoluut de moeite waard. In de lente bloeit de omgeving van catering Holten weer helemaal op. Dan is alles weer groen en ziet u de lammetjes dartelen in de lentezon.
Met name in het voor- en naseizoen leent Holten zich uitstekend voor een wandel- of fietstocht. De mogelijkheden daarvoor zijn dan ook volop aanwezig. Neemt u tijdens zo’n tocht dan ook eens een kijkje op de Canadese begraafplaats waar elk voorjaar de gevallen Canadese bevrijders worden herdacht. Als u rond de Pasen in Holten bent mag u zeker de ontsteking van de traditionele paasvuren niet missen. Wie van gezelligheid houdt, komt in de zomervakantie naar Holten. Er wordt van alles georganiseerd zoals braderieën en verschillende optredens. Ideaal voor een feestje met catering Holten. Overdag blijft er genoeg tijd over om het fraaie landschap rondom Holten te bewonderen. Uiteraard heeft de VVV Holten nog veel meer tips voor een heerlijk dagje uit. Het Natuurdiorama de Holterberg is voor jong en oud een belevenis. In grote diorama’s wordt u daar het catering avontuur van de natuur verteld.

In de herfst is de Holterberg ook prachtig, de heide bloeit en zorgt samen met de gekleurde vallende bladeren voor een mooi plaatje. Eenmaal toegedekt door een dikke sneeuwlaag verandert Holten in een waar wintersportparadijs. De Holterberg is een prima gebied om te langlaufen. Ook in de winter is de Holtense natuur hartverwarmend mooi. We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden en met allerlei vragen zit, daarom nodigen wij u van harte uit bij de VVV Holten. Ook kunt u hier meer informatie krijgen over catering Holten

Adres:
Dorpsstraat 27
7451 BR Holten (Overijssel)
0548 361533