Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Catering Lochem en omgeving

Catering Lochem en omgeving

U wilt uw feest dolgraag thuis houden, of u hebt een andere mooie locatie op het oog, maar u hebt geen zin in geregel, gesjouw met kratten en uren in de keuken doorbrengen? Dan is het inhuren van Catering Lochem als cateraar een ideale mogelijkheid voor u. Naast enkel het leveren van spijzen en drank kunnen wij ook de volledige verzorging van uw feest op ons nemen, zodat u nergens omkijken meer naar hebt! Catering Lochem de cateraar voor Lochem en omgeving...
Klik hier of op het Logo om de site binnen te gaan.
catering lochem

Laat u verrassen door Catering Lochem en omgeving.
Naast Lochem bezorgen we ook in: Exel, Barchem, Warnsveld, Zutphen, Almen, Eefde, Gorssel, Deventer, Epse, Harfsen, Bathmen, Holten en Markelo.

Plaats uw bestelling online...
Sinds kort kunt u bij catering Lochem ook uw bestelling online bestellen en afrekenen. Wij zullen dan op de door u zelf ingevulde datum en tijd uw bestelling keurig bezorgen. U kunt bij ons online bestellen:
Hapjes, Bittergarnituur, Salades, Broodjes, Buffetten, Stamppotten, mobiele bars fusten bier enz.
Kom snel een kijkje nemen op onze website.

Wilt u meer informatie over Catering Lochem? Dan kunt u ons bellen of mailen, Maar u kunt zich ook wenden tot de vvv in Lochem. De vvv is gevestigt op het volgende adres:
Tramstraat 4
7241 CJ Lochem
www.catering-lochem.nl

Meer informatie van vvv over het mooie stadje Lochem:
Op deze site vindt u allerlei informatie die in de gemeente Lochem te vinden is. Door de gemeentelijke herindeling per 1 januari 2005 is de totale oppervlakte van de gemeente Lochem toegenomen.
Onder de gemeente Lochem vallen de volgende kernen: Almen, Barchem, Epse, Eefde, Exel, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Laren, Lochem, Zwiep en telt circa 32.800 inwoners. In al deze plaatsen is Catering Lochem erg aktief.