Entree zalen Balustradezaal Pianobar Dancekelder Restaurant

Feestzalen

Witkamp beschikt over zes prachtige zalen.


Alle met een eigen karakter, maar met als overeenkomst dat ze enorm sfeervol zijn. Daarbij komt dat de zalen van alle gemakken zijn voorzien. Neem de geluid- en lichtinstallaties van uitmuntende kwaliteit. Hierdoor kan een DJ zich bijvoorbeeld heel gemakkelijk installeren en hoeft er geen drive-in show ingehuurd te worden. Daarnaast zijn de zalen van Witkamp, met uitzondering van de kelder, uitermate geschikt voor live bands. Alle zalen beschikken over leuke details. Zo kun je in de Pianobar met behulp van de zelftaps je eigen biertje tappen en heeft de Dance Kelder een heuse ‘Satuday Night Fever’ dansvloer. De JWC zaal is van een klasse apart met haar smaakvolle inrichting en prachtige serre. De Beach Club en Dance Kelder zijn uiteraard met een thema ingericht, maar ook de andere zalen zijn multifunctioneel en op verschillende thema’s en sferen in te richten. Ook kunnen er bij grote partijen meerdere zalen tegelijk gebruikt worden. Voor kleinere feesten kunnen zalen met behulp van schermen juist weer kleiner gemaakt worden. U leest het al: niets is onmogelijk bij Witkamp! Bekijk de foto’s en beschrijvingen van de verschillende zalen en proef de sfeer!

Balustradezaal

Deze zaal is 695 vierkante meter groot en is supergeschikt voor feesten of bijeenkomsten van 180 tot 1100 personen. Het mooie grote presentatiepodium (85 vierkante meter) maakt een produktpresentatie of optreden van een geweldige band of artiest gegarandeerd tot een succes.


JWC zaal

Deze sfeervolle zaal is 260 vierkante meter groot. Het is een sfeervolle zaal met een parketdansvloer en een royale, gezellige bar. Deze unieke zaal is voorzien van een schitterende 21 meter lange serre met schuifpuien en een groot terras (ca. 80 stoelen), zodat men met mooi weer tijdens een receptie van buitenlucht en daglicht kan genieten. De zaal beschikt over de nieuwste ventilatiesystemen en is tevens voorzien van airconditioning.
 

Beachclub

De Beachclub brengt u in andere sferen. Door middel van vele verhogingen, palmbomen, boten, auto's, en andere toeters en bellen vergeet u dat u eigenlijk gewoon in Laren bent. Toepasselijk voor deze zaal is een optreden van Limbodansers of andere tropische acts. Maar ook een themafeest als eighties party of rock&roll feest zal een super feest worden in deze bijzondere omgeving.

Pianobar

De Pianobar is een bruin café van 125 vierkante meter. Uitstekend geschikt voor een gezellig diner, bruiloft of personeelsfeest . De zaal heeft een ruim podium met een professionele geluid- en lichtinstallatie. Hier kan tijdens een feest een leuke band of DJ optreden.


Dancekelder

Personeelsfeesten Witkamp heeft sfeervol ingerichte, 150 vierkante meter grote, discozaal voorzien van twee barren, een professionele geluidsinstallatie, verlichte dansvloer en een spetterende lichtshow. De dance kelder is zeer geschikt voor 60's, 70's en 80's party's maar ook voor een geweldig housefeest. Deze zaal is ook ideaal voor een dansfeest die zijn weerga niet kent.....


Café-serre

Het café van Witkamp is echt een donkerbruin café met aansluitend een mooie serre. De serre op het zuiden is uniek in de regio, hier kunt u gezellig iets drinken of dineren. Ook voor diners/buffetten tot 25 personen uitermate geschikt. Op het terras staan 125 stoelen en het ademt een Bourgondische sfeer uit. De ligging is op het zuiden, dus kunt u volop genieten van de zon. Hier kunt u uiteraard ook a la carte eten.