Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Personeelsfeest Achterhoek

Personeelsfeest Achterhoek


Hieronder ziet u al snel even een paar voorbeelden van Personeels en Themafeesten in de Achterhoek. Bij ons kunt u terecht voor personeelsfeesten van 30 tot wel 2500 personen. Dit maakt Witkamp een unieke locatie voor een personeelsfeest in de Achterhoek.

Op deze site vindt u informatie van Personeelsfeesten Witkamp in de Achterhoek . Een unieke locatie voor het geven van uw personeelsfeest in de Achterhoek. Witkamp beschikt over 6 verschillende zalen van groot tot klein. Bent u voornemens binnenkort een personeelsfeest te organiseren van 30 tot 2500 personen dan moet u echt even een kijkje komen nemen bij deze schitterende locatie. Voor kleinere gezelschappen hebben we kant en klare themafeesten en voor grotere bedrijfsfeesten leveren we altijd maatwerk. Samen met de klant organiseren we dan een feest waar nog jaren over nagepraat zal worden. Vele tevreden bedrijven uit de Achterhoek en omgeving gingen u voor. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze referentie lijst van bedrijven uit de Achterhoek.

Voor meer informatie kunt u ons Bellen of Mailen of zich tot de VVV wenden in de achterhoek.

VVV Aalten - Bredevoort Landstraat 24 7121CR Aalten
Regio VVV Achterhoeks Bureau voor Toerisme Stationsplein 39 7201MH Zutphen
VVV Borculo Hofstraat 5 7271AP Borculo
Regio VVV Bronckhorst Kerkstraat 1b 7251BC Vorden
VVV-folderpost Bronkhorst Bovenstraat 2 7226LM Bronkhorst
VVV Dinxperlo Aaltenseweg 2 7091AE Dinxperlo
VVV Doesburg Kerkstraat 6 6981CM Doesburg
VVV Doetinchem IJsselkade (Walmolen) 30 7001AP Doetinchem
VVV Eibergen Kerkstraat 3a 7151 BT Eibergen
VVV Gorssel Molenweg 53-55 7213XD Gorssel
VVV Groenlo (Oost Gelre) Mattelierstraat 33 7141BP Groenlo
VVV-servicepunt Hengelo Gld Raadhuisstraat 36 7255BN Hengelo G
VVV Lichtenvoorde (Oost Gelre) Markt 11a 7131DG Lichtenvoorde
VVV-ANWB Lochem Tramstraat 4 7241CJ Lochem
VVV Neede Oudestraat 52c 7161 DX Neede
Regio VVV Oude IJsselstreek Middelgraaf 44a 7071WT Ulft
VVV Ruurlo Kerkplein 18 7261 AZ Ruurlo
VVV Terborg Sint Jorisstraat 1 7061CM Terborg
VVV Ulft Middelgraaf 44a 7071WT Ulft
VVV Varsseveld Kon. Julianalaan 3a 7051AL Varsseveld
VVV Vorden Kerkstraat 1b 7251BC Vorden
Regio VVV VVV-Montferland Hof van Bergh . 7041AC s-Heerenberg
VVV-ANWB Winterswijk Markt 17a 7101DA Winterswijk
VVV Zelhem Stationsplein 10 7021CN Zelhem
VVV-ANWB Zutphen Stationsplein 39 7201MH Zutphen

Achterhoek Toerisme heeft een Speciaal boekje uitgegeven over de Achterhoek. U kunt deze bestellen op: www.vvvachterhoek.nl Hieronder meer info hierover.

Dikke gids
De gids telt liefst 160 pagina’s en is verdeeld in twee stukken. Het overgrote deel bevat die concrete tips voor dat dagje uit in de streek. Verdeeld over een tiental hoofdstukken: zoals kastelen, tuinen, musea, boerderijen, maar ook fietstips, wandeltips en tips voor een dagje uit met de kinderen. Middenin de gids is een katern ingevoegd met namen, adressen en telefoonnummers van de accommodaties in de streek. Zoek je een vakantieadres in de Achterhoek, dan heb je aan deze gids een perfecte leidraad. Hotels, campings, groepsaccommodaties of vakantiewoningen? Er is keus uit vele honderden adressen!

Duizenden ideeën
De Achterhoek is een gebied vol met onverwachte vakantie-ideeën. Van overdekte binnenspeel¬tuinen en beeldentuinen tot historische stadswandelingen en overlevingstochten. Interessant voor jong en oud, voor kleine en grote gezinnen en voor de smalle en de grote portemonnee. Kortom, voor elk wat wils. De gids ‘De Achterhoek: lekker genieten’ bevat duizenden adressen om je vakantie door te brengen of tijdens je vakantie te bezoeken. Maar zelfs als je in de Achterhoek of vlak in de buurt woont, is de gids een aanrader. Menigeen trekt er immers ook in de eigen omgeving graag een dagje opuit. Koop de gids en je krijgt volop ideeën! Personeelsfeesten en Themafeesten.

Ondersteuning
De productie van de gids is verzorgd door het Achterhoeks Bureau voor Toerisme en mede mogelijk dankzij financiële ondersteuning van de provincie Gelderland op grond van de subsidieregeling Sociaal Economisch Beleid die ook niet vies zijn van een gezellig Personeelsfeest of Themafeest. Dat kan allemaal in de achterhoek.