Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Personeelsfeest omgeving Borculo

Personeelsfeest omgeving Borculo

Personeelsfeest in de omgeving van Borculo is natuurlijk mogelijk bij Witkamp in Laren. Borculo ligt slechts 4 kilometer van Laren. Witkamp Laren is makkelijk te bereiken vanaf Borculo. Witkamp Laren is reeds jarenlang specialist op het gebied van een personeelsfeest in de regio.

Voor kleine personeelsfeesten of een bedrijfsfeest hebben we bijvoorbeeld de volgende thema feesten: Beachparty feest, Piratenavond, Après-ski-avond, Bruisende Spellenshow, Dutch Entertainment Party, Levend Ganzenbord en Casino-avond.

Voor grotere gezelschappen vanaf 100 personen hebben we bijvoorbeeld de volgende themafeesten: Crazy Piano Party, Rock en Roll-avond met live-band, Smartlappen-avond met artiest of band of dj, en Seventies-Eighties dansfeest.

Maar ook kunt u bij ons terug met elk thema die u wilt. Wij werken het Bedrijfsfeest dan uit op professionele wijze uit. Niks is ons tegek en alles is mogelijk. Onze diverse zalen lenen zich goed voor elk gewenst bedrijfsfeest. Ook geniet onze keuken goede faam en zal het u op cullinairgebied ook aan niks ontbreken. Ook kunnen we indiengewenst het warm en koud buffet aanpassen aan het thema van het feest. Bedrijfsfeest bij Witkamp in Laren zijn niet te evenaren.

Bedrijfsfeest - bedrijfsfeest Witkamp ligt in de omgeving van de volgende plaatsen :Lochem, harfsen, almen, gorssel, warnsveld, barchem, exel, eefde, epse, deventer, terwolde, twello, voorst, wilp, brummen, zutphen, borculo, ruurlo, vorden, heeten, wilp, diepenheim, bentelo, geesteren, hengelo, gelselaar, markelo, goor, hof van twente, bronckhorst, holten, rijssen, bathmen, doetinchem, groenlo, gelderland, overijssel, achterhoek, salland, liemers, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo, Doetinchem, Groenlo.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de vvv in borculo.

Adres:
Hofstraat 5
7271AP Borculo
tel: 0545-271966
fax: 0545-271700