Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Personeelsfeest omgeving Deventer

Personeelsfeest omgeving Deventer


personeelsfeest in de omgeving van Deventer is natuurlijk mogelijk bij Witkamp in Laren. Deventer ligt slechts 14 kilometer van Laren. Witkamp Laren is makkelijk te bereiken vanaf Deventer. Witkamp Laren is reeds jarenlang specialist op het gebied van een personeelsfeest in de regio.

Voor kleine personeelsfeesten of een bedrijfsfeest hebben we bijvoorbeeld de volgende thema feesten: Beachparty feest, Piratenavond, Après-ski-avond, Bruisende Spellenshow, Dutch Entertainment Party, Levend Ganzenbord en Casino-avond. Voor grotere gezelschappen vanaf 100 personen hebben we bijvoorbeeld de volgende themafeesten: Crazy Piano Party, Rock en Roll-avond met live-band, Smartlappen-avond met artiest of band of dj, en Seventies-Eighties dansfeest.

Maar ook kunt u bij ons terug met elk thema die u wilt. Wij werken het Bedrijfsfeest dan uit op professionele wijze uit. Niks is ons tegek en alles is mogelijk. Onze diverse zalen lenen zich goed voor elk gewenst bedrijfsfeest. Ook geniet onze keuken goede faam en zal het u op cullinairgebied ook aan niks ontbreken. Ook kunnen we indiengewenst het warm en koud buffet aanpassen aan het thema van het feest. Bedrijfsfeest bij Witkamp in Laren zijn niet te evenaren.

Bedrijfsfeest - bedrijfsfeest Witkamp ligt in de omgeving van de volgende plaatsen :Lochem, harfsen, almen, gorssel, warnsveld, barchem, exel, eefde, epse, deventer, terwolde, twello, voorst, wilp, brummen, zutphen, borculo, ruurlo, vorden, heeten, wilp, diepenheim, bentelo, geesteren, hengelo, gelselaar, markelo, goor, hof van twente, bronckhorst, holten, rijssen, bathmen, doetinchem, groenlo, gelderland, overijssel, achterhoek, salland, liemers, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo, Doetinchem, Groenlo.

Deventer: Hanzestad aan de rivier de IJssel. Een stad aan een rivier heeft iets levendigs, iets frivools, en meestal ook iets Bourgondisch: het leven is er goed! Alsof het stromende water elke dag opnieuw de stad voorziet van een vers levenselixer. Dat verklaart misschien de vitaliteit van Deventer: een levendige stad met een monumentale sfeer, waar het goed verblijven is, met bovendien een prachtige omgeving. Het landschap in de omgeving is in zijn ontstaan ook in belangrijke mate bepaald door de rivier de IJssel. Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Okkenbroek en Bathmen hebben u veel te bieden en heten u dan ook welkom in deze Gastvrije Hanzestad aan de IJssel.

Gastvrij is Deventer al eeuwen. De stad is één van de oudste steden van Nederland. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat het oudste stenen woonhuis in Deventer staat (in de Sandrasteeg). Deventer is een prominente Hanzestad. Tijdens de middeleeuwen kwamen er kooplieden uit geheel Europa, om deel te nemen aan de jaarmarkten. In deze periode is de huidige binnenstad ontstaan. Er zijn dan ook nog tal van monumenten die herinneren aan de Hanze (bijvoorbeeld het prachtige pand ‘De Drie Haringen’ aan de Brink). Deventer begint in De Waag.

De beste manier om de stad en haar omgeving te leren kennen, is via een bezoek aan de Waag. In dit monumentale gebouw aan de Brink zijn het Historisch Museum Deventer én de VVV Deventer gevestigd. Op de begane grond vindt u alle informatie over Deventer. U kunt er terecht voor verschillende wandelingen door de historische binnenstad van Deventer en uiteraard ook voor alle verdere informatie: waar zijn leuke winkeltjes, waar kunt u lekker eten, welke hotels zijn er, wanneer zijn er bijzondere evenementen?

Wilt u wandelen of fietsen in Salland, dan is ook hier uw startpunt! Het Historisch Museum Deventer biedt u op de eerste en tweede verdieping van De Waag een permanente tentoonstelling over de rijke geschiedenis van Deventer. Voor wie Deventer goed wil leren kennen: combineer een bezoek aan het Historisch Museum Deventer met één van de stadswandelingen! Voor meer informatie kunt u informeren bij:

VVV Kantoor Deventer
brink 56
Deventer