Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Personeelsfeest omgeving Gorssel

Personeelsfeest omgeving Gorssel

Witkamp verzorgt de beste Personeelsfeesten in de omgeving van Gorssel. Reeds vele Jaren hebben we ervaring met het organiseren van personeelsfeesten van klein tot groot.

Wij weten als geen ander wat er bij komt kijken om een geslaagt bedrijfsfeest te organiseren. Zo beschikken we over 6 verschillende zalen met elk hun eigen thema. Ook op het gebied van bands en artiesen adviseren wij u graag. Een bedrijfsfeest bij Witkamp in laren is niet te everaren.

Voor kleine personeelsfeesten of een bedrijfsfeest hebben we bijvoorbeeld de volgende thema feesten: Beachparty feest, Piratenavond, Après-ski-avond, Bruisende Spellenshow, Dutch Entertainment Party, Levend Ganzenbord en Casino-avond.

Voor grotere gezelschappen vanaf 100 personen hebben we bijvoorbeeld de volgende themafeesten: Crazy Piano Party, Rock en Roll-avond met live-band, Smartlappen-avond met artiest of band of dj, en Seventies-Eighties dansfeest.

Door de gemeentelijke herindeling per 1 januari 2005 is de totale oppervlakte van de gemeente Lochem toegenomen. Onder de gemeente Lochem vallen de volgende kernen: Almen, Barchem, Epse, Efde, Exel, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Laren, Lochem, Zwiep en telt circa 32.800 inwoners.

U kunt op www.vvvlochem.nl of www.vvvgorssel.nl kijken naar overnachtingsadressen, groepsarrangementen, evenementen en nog veel meer informatie. Veel plezier in de gemeente Lochem! Voor meer informatie komt u naar de VVV.

Adres:
Molenweg 53-55
7213XD Gorssel
tel: 0575-493578
fax: 0575-495499

Themafeest, Thema feest, Themafeesten, feesten, Personeelsfeest