Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Personeelsfeest omgeving Zutphen

Personeelsfeest omgeving Zutphen

Personeelsfeest in de omgeving van Zutphen is natuurlijk mogelijk bij Witkamp in Laren. Zutphen ligt slechts 14 kilometer van Laren. Witkamp Laren is makkelijk te bereiken vanaf Zutphen. Witkamp Laren is reeds jarenlang specialist op het gebied van een personeelsfeest in de regio.

Voor kleine personeelsfeesten of een bedrijfsfeest hebben we bijvoorbeeld de volgende thema feesten : Beachparty feest, Piratenavond, Après-ski-avond, Bruisende Spellenshow, Dutch Entertainment Party, Levend Ganzenbord en Casino-avond.

Voor grotere gezelschappen vanaf 100 personen hebben we bijvoorbeeld de volgende themafeesten: Crazy Piano Party, Rock en Roll-avond met live-band, Smartlappen-avond met artiest of band of dj, en Seventies-Eighties dansfeest.

Maar ook kunt u bij ons terug met elk thema die u wilt. Wij werken het Bedrijfsfeest dan uit op professionele wijze uit. Niks is ons tegek en alles is mogelijk. Onze diverse zalen lenen zich goed voor elk gewenst bedrijfsfeest. Ook geniet onze keuken goede faam en zal het u op cullinairgebied ook aan niks ontbreken. Ook kunnen we indiengewenst het warm en koud buffet aanpassen aan het thema van het feest. Bedrijfsfeest bij Witkamp in Laren zijn niet te evenaren.

Bedrijfsfeest - bedrijfsfeest Witkamp ligt in de omgeving van de volgende plaatsen :Lochem, harfsen, almen, gorssel, warnsveld, barchem, exel, eefde, epse, deventer, terwolde, twello, voorst, wilp, brummen, zutphen, borculo, ruurlo, vorden, heeten, wilp, diepenheim, bentelo, geesteren, hengelo, gelselaar, markelo, goor, hof van twente, bronckhorst, holten, rijssen, bathmen, doetinchem, groenlo, gelderland, overijssel, achterhoek, salland, liemers, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo, Doetinchem, Groenlo.

Wie Zutphen nadert, wordt getroffen door haar fraaie ligging aan het water. Zutphen, de stad met de markante torens en statige koopmanshuizen; al op afstand wordt de nieuwsgierigheid naar hetgeen daar achter schuilgaat geprikkeld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Zupthen jaarlijks, zowel ‘s zomers al ‘s winters bezocht wordt door honderdduizenden inwoners uit de regio en toeristen. Evenementen, markten, een zeer uitgebreid winkelaanbod, restaurants, cafe’s, musea en galeries werken als een ware magneet op de regio.

De Hanzetijd bracht Zutphen grote rijkdom. Over zee en over de IJssel naar de Rijn vervoerden en Zutphenaren voornamelijk haring, boter en bier en namen wijn mee terug. Over land en over de Berkel was hout het belangrijkste artikel. Zutphen en Deventer hadden belangrijke houtmarkten. Zutphen nam gretig deel aan het Hanzeverbond; de stad had zelfs een eigen nederzetting in Schonen, een recht dat de koning van Denemarken had gegeven. De rijkdom die Zutphen als hanzestad verwierf, valt ook nu nog af te lezen aan de fraaie panden in de binnenstad. Pakhuizen, koopmanshuizen, kerken maar ook delen van de vesting komt u tegen tijdens de stadswandeling door de slingerende straatjes in het centrum. Ook achter gemoderniseerde gevels gaat vaak een rijk hanzeverleden schuil, iets waaraan tijdens de wandeltocht aandacht wordt geschonken. Heel bijzonder is het huisnamenproject in de stad. Van de late middeleeuwen tot het begin van de negentiende eeuw hadden de huizen geen huisnummers. Het huis werd meestal met de straat waarin het lag of met de naam, danwel het beroep van de bewoner.

In de Zutphense binnenstad zijn maar liefst 180 oude huizen die vroeger een naam hebben gehad. Hierbij verwijzen heel wat namen naar het Zuthpense hanzeverleden, zoals ‘De koning van Zweden’ of ‘het zwarte anker’. In de St. Walburgiskerk vindt u de Librije, een ongekend fraaie serie handgeschreven boeken, metkettingen aan elkaar verbonden. Een verrassende kijk op Zupthen krijgt u tijdens de tocht met ‘t Kofschip, een met de Tjalk verwantte turfvaartboot. Tijdens de tocht vaart u langs de mooiste plekjes van de Berkel. De fluisteraar (de schipper) wijst u op bijzondere historische elementen. Bijvoorbeeld delen van de oude stadsmuur. Want hoewel een groot deel van de vestingwerken van Zutphen geslecht werden, bleef er nog heel wat over om vandaag te dag te bekijken. De Berkel is vandaag slechts een vriendelijk stroompje, maar de schipper zal u ongetwijfeld meenemen naar de tijd dat het een belangrijke rivier was, waarover vrachtschepen vanuit Duitsland met landingen hout, turf, graan en groenten in Zutphen aanmonsterden. De rondvaart begint en eindigt midden in het stadscentrum, bij de steiger in de Dieserstraat.

Voor meer informatie kunt u terecht bij : VVV Kantoor,

Adres:
Stationsplein 39
7201 MH Zutphen
tel: 0900-2692888
fax: 0575-517928