Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Personeelsfeest Raalte

Personeelsfeest Raalte


Hieronder ziet u al snel even een paar voorbeelden van Personeels/ Themafeesten in Raalte. Bij ons kunt u terecht voor personeelsfeesten van 30 tot wel 2500 personen.

Op deze site vindt u informatie van Personeelsfeesten Witkamp. Een unieke locatie voor het geven van uw personeelsfeest op geringe afstand van Raalte . Via de snelweg A1 ligt Witkamp op slecht 20 minuten rijden van Raalte. Witkamp beschikt over 6 verschillende zalen van groot tot klein. Bent u voornemens binnenkort een personeelsfeest te organiseren van 30 tot 2500 personen dan moet u echt even een kijkje komen nemen bij deze schitterende locatie. Voor kleinere gezelschappen hebben we kant en klare themafeesten en voor grotere bedrijfsfeesten leveren we altijd maatwerk. Samen met de klant organiseren we dan een feest waar nog jaren over nagepraat zal worden. Vele tevreden bedrijven uitRaalte en omgeving gingen voor. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze referentie lijst van bedrijven uit Raalte en omgeving.


Voor meer informatie kunt u ons Bellen of Mailen of zich tot de VVV wenden in raalte. Adres:

Varkensmarkt 8
8102EG Raalte

info vvv Raalte :
Landgoederen, oude havezaten en natuurgebieden, Raalte heeft het allemaal. Zelfs een 30 meter hoge "berg" (de luttenberg met dagcamping) maakt deel uit van de gemeente. Raalte is een landschappelijk fraaie gemeente, die vrijwel het geografische hart van Overijssel vormt. Het hele jaar door zijn er diverse evenementen en personeelsfeesten in Raalte, waarvan het oogstfeest Stöppelhaene, compleet met praalwagens, wel het bekendste is. Heeten heeft een bekende ponyweek en ook de Sallandse Bottermarkt trekt veel bekijks. Uniek is het wilde natuurgebied Boetelerveld, waar klokjesgentianen bloeien en roofvogels hun prooi slaan.
Bron: VVV Raalte