Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Thema feesten in omgeving Doetinchem

Thema feesten in omgeving Doetinchem

Thema feesten in de omgeving van Doetinchem is natuurlijk mogelijk bij Witkamp in Laren. Doetinchem ligt op in de achterhoek op slechts 26 kilometer van Laren. Witkamp Laren is makkelijk te bereiken vanaf Barchem. Witkamp Laren is reeds jarenlang specialist op het gebied van Themafeesten in de regio.

Voor kleine personeelsfeesten of bedrijfsfeesten hebben we bijvoorbeeld de volgende thema feesten : Beachparty feest, Piratenavond, Après-ski-avond, Bruisende Spellenshow, Dutch Entertainment Party, Levend Ganzenbord en Casino-avond. Voor grotere gezelschappen vanaf 100 personen hebben we bijvoorbeeld de volgende themafeesten :Crazy Piano Party, Rock en Roll-avond met live-band, Smartlappen-avond met artiest of band of dj, en Seventies-Eighties dansfeest. Maar ook kunt u bij ons terug met elk thema die u wilt.

Wij werken het thema feest dan uit op profeccionele wijze uit. Niks is ons tegek en alles is mogelijk. Onze diverse zalen lenen zich goed voor elk gewenst themafeest. Ook geniet onze keuken goede faam en zal het u op cullinairgebied ook aan niks ontbreken. Ook kunnen we indiengewenst het warm en koud buffet aanpassen aan het thema van het feest. Themafeesten bij Witkamp in Laren zijn niet te evenaren.

Witkamp ligt in de omgeving van de volgende plaatsen: Lochem, Doetinchem.Wilt u meer informatie over thema feesten omgeving van Doetinchem neem dan contakt met ons op of vraag om meer informatie over Witkamp bij de VVV in Doetichem. Deze kunt u vinden op het volgende Adres:

IJsselkade 30
7001AP Doetinchem
tel: 0314-323355
fax: 0314-345027

Themafeest, Thema feest, Themafeesten, feesten