Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Thema feesten in omgeving Holten

Thema feesten in omgeving Holten

Thema feesten in de omgeving van Holten is natuurlijk mogelijk bij Witkamp in Laren. Holten ligt slechts 8 kilometer van Laren. Witkamp Laren is makkelijk te bereiken vanaf Holten. Witkamp Laren is reeds jarenlang specialist op het gebied van Themafeesten in de regio. Voor kleine personeelsfeesten of bedrijfsfeesten hebben we bijvoorbeeld de volgende thema feesten: Beachparty feest, Piratenavond, Après-ski-avond, Bruisende Spellenshow, Dutch Entertainment Party, Levend Ganzenbord en Casino-avond.

Voor grotere gezelschappen vanaf 100 personen hebben we bijvoorbeeld de volgende themafeesten :Crazy Piano Party, Rock en Roll-avond met live-band, Smartlappen-avond met artiest of band of dj, en Seventies-Eighties dansfeest. Maar ook kunt u bij ons terug met elk thema die u wilt. Wij werken het thema feest dan uit op professionele wijze uit. Niks is ons tegek en alles is mogelijk. Onze diverse zalen lenen zich goed voor elk gewenst themafeest. Ook geniet onze keuken goede faam en zal het u op cullinairgebied ook aan niks ontbreken.

Ook kunnen we indiengewenst het warm en koud buffet aanpassen aan het thema van het feest. Themafeesten bij Witkamp in Laren zijn niet te evenaren. Witkamp ligt in de omgeving van de volgende plaatsen :Lochem, holten, rijssen, bathmen.

Hebben wij uw intresse gewekt? Wilt u meer informatie over themafeesten bij Witkamp? Neem dan contakt met ons op of ga naar de VVV in Holten. Zij kunnen u meer informatie geven over thema feesten bij Witkamp. U kunt ze vinden op het volgende adres:

Adres gegevens:
Dorpsstraat 27
7451BR Holten
tel: 0548-361533
fax: 0548-366954

Themafeest, Thema feest, Themafeesten, feesten