Witkamp in Laren Restaurant Entree zalen Balustradezaal Pianobar Beachclub Dancekelder Pianobar

Thema feesten in omgeving Rijssen

Thema feesten in omgeving Rijssen

Thema feesten in de omgeving van Rijssen is natuurlijk mogelijk bij Witkamp in Laren. Rijssen ligt slechts 19 kilometer van Laren. Witkamp Laren is makkelijk te bereiken vanaf Rijssen. Witkamp Laren is reeds jarenlang specialist op het gebied van Themafeesten in de regio.

Voor kleine personeelsfeesten of bedrijfsfeesten hebben we bijvoorbeeld de volgende thema feesten : Beachparty feest, Piratenavond, Après-ski-avond, Bruisende Spellenshow, Dutch Entertainment Party, Levend Ganzenbord en Casino-avond. Voor grotere gezelschappen vanaf 100 personen hebben we bijvoorbeeld de volgende themafeesten: Crazy Piano Party, Rock en Roll-avond met live-band, Smartlappen-avond met artiest of band of dj, en Seventies-Eighties dansfeest.

Maar ook kunt u bij ons terug met elk thema die u wilt. Wij werken het thema feest dan uit op professionele wijze uit. Niks is ons tegek en alles is mogelijk. Onze diverse zalen lenen zich goed voor elk gewenst themafeest. Ook geniet onze keuken goede faam en zal het u op cullinairgebied ook aan niks ontbreken. Ook kunnen we indiengewenst het warm en koud buffet aanpassen aan het thema van het feest. Themafeesten bij Witkamp in Laren zijn niet te evenaren.

Witkamp ligt in de omgeving van de volgende plaatsen: Lochem, harfsen, almen, gorssel, warnsveld, barchem, exel, eefde, epse, deventer, terwolde, twello, voorst, wilp, brummen, zutphen, borculo, ruurlo, vorden, heeten, wilp, diepenheim, bentelo, geesteren, hengelo, gelselaar, markelo, goor, hof van twente, bronckhorst, holten, rijssen, bathmen, gelderland, overijssel, achterhoek, salland, liemers, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo.

Voor meer informatie over themafeesten bij witkamp kunt u zich vervoegen bij Witkamp of bij de VVV in Rijssen.
Deze kunt u vinden op het volgende adres:

Adres
Boomkamp 18
7461AX Rijssen
tel: 0548-520011

Themafeest, Thema feest, Themafeesten, feesten